Fujitsu Trygghetsförsäkring ger skydd upp till 14 år, även på din Luft/luft…

Fujitsu har alltid varit föregångare med sina garantier detta har gällt både Luft/vattenvärmepumparna och Luft/luftvärmepumparna, de har haft 5 års helgaranti, dvs denna garanti har täckt allt som ett haveri kan innebära i 5 år.

Konkurrenterna har haft 2 eller 3 års helgaranti och sedan har en försäkring gått in och täckt självrisk och värdeminskning, för att sedan utnyttja hemförsäkringen för själva reparationen, eller så har man haft ett servicekrav som kunden antingen missat och garantin har förfallit eller har  kunden fått betala en slant för servicen som då varit obligatorisk. Hos konkurrenterna har man sedan kunnat förlänga garantitiden upp till 12 eller 14 år.

Detta har inte gått hos Fujitsu – förrän nu. Sedan årsskiftet erbjuder nu FG-nordic (Generalagent för Fujitsu) i samarbete med Arctic erbjuda dig en mycket förmånlig tilläggsförsäkring som omfattar alla skador på värmepumpen upp till 14 år  – detta gäller både Luft/vatten och Luft/luft – det innebär att man faktiskt kan försäkra sin Luft/luftvärmepump och på så vis få full ”garanti” upp till 14 år efter köpet – det är helt unikt!

Läs mer genom att klicka på bilden:

14_year-bild