Komfortkyla


Komfortkyla – emenko AB monterar och säljer ca ett 10 tal rena kylanläggningar per år. Utöver detta så är det ju komfortkyla inbyggd i Luft/luftvärmepumparna.

Oftast så köper man en Luft/luftvärmepump för uppvärmning och får då som sagt komfortkyla på köpet, men det kan finnas tillfällen då man inte är i behov av någon ytterligare värmekälla, då vill man istället ha en ren kylmaskin.

De rena kylanläggningarna brukar vanligtvis efterfrågas av mindre företag som vill ha kyla på sitt kontor, verkstad eller från villa-ägare som vill ha det svalare i sovrum, hemmakontor eller vinkällare.

Det finns maskiner för fast montering – här kan man välja en vägg eller takmonterad lösning. Den andra möjligheten är att köpa en portabel komfortkylanläggning. Fördelen med en portabel lösning är att den går att flytta, man kan till exempel ta med den när man åker till sommarstugan eller använda den i sällskapsrummet på kvällen och i sovrummet på natten och ställa undan den på vintern när behovet saknas.


Några av våra olika modeller för komfortkyla:

Kraftfull portabel komfortkyla!
Kraftfull portabel komfortkyla!

Portabel Kyla – Argo Optimo 11 – 2.9 kW, elektronisk termostat. Luftintagen sitter på baksidan av maskinen, vilket gör att den kan placeras mellan t.ex. två möbler.

Inställbara luftriktare, tvättbart luftfilter.

Rotationskompressor med elektronisk högtrycksvakt.

Fjärrkontroll ingår i leveransen.


 

Fast monterad kyla: Vi har kylanläggningar från 2,5 kW och uppåt.

Fast monterad komfortkyla.
Fast monterad komfortkyla.

När det gäller fast monterad kyla, kan innedelar monteras på vägg, i tak, vid golv eller i ventilationskanaler.

Vår populäraste maskin för fast montering är GREE Change.


Vi skräddarsyr din komfortkyla och har anläggningar från de relativt små vi visar upp här, till stora maskiner för lokaler, kontorskomplex och andra fastigheter. Kontakta oss för mer information och för att boka ett kostnadsfritt besök.

Boka kostnadsfritt besök via bokningsformuläret nedan, via e-post: info@emenko.se eller ring oss på telefon 0471-74 70 01

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Installationsort (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande