Luft/luftvärmepumpar


emenko AB installerar ca: 60-80 luft/luftvärmepumpar varje år, vi har modeller som erbjuder fantastisk prestanda och kvalitet och alltid bra pris.c0824-fo0308retcert

Utöver detta så erbjuder vi det kunden önskar, det lilla extra – det kan gälla speciell design, pumpar som har speciella funktioner, så som appar i smartphone/surfplatta eller mer avancerade inställningsmöjligheter så som tidsstyrning.

Vi kan tillgodose alla tänkbara behov och jobbar med utvalda och kända varumärken.

Alla våra luft/luftvärmepumpar är tillverkade för nordiskt klimat, med avancerad avfrostning, fabriksmonterad trågvärme, underhållsvärme, rent fläktläge och värmedrift ner till -30°.

  • Minst 5 års garanti på alla luft/luftvärmepumpar.
  • Vi dimensionerar för bästa driftsekonomi, anpassat till ERT hus.
  • Kontakta oss för prisförfrågan till ERT hus.

Fujitsu Luft/luftvärmepumpar - godkända till minus 30 grader!

Fujitsus toppmodell

Fujitsu Nordic Premium LZCAN

Fujitsu NORDIC PREMIUM POWER är en helt ny serie av luftvärmepumpar som designas och tillverkas för den nordiska marknaden. Dessa värmepumpar ligger i den absoluta toppklassen när det gäller värmeeffekter även vid extremt låga utomhustemperaturer. Storlek 09 uppnår energiklass A+++ för både värme och kyla. Avancerad inverterteknik och högprestanda komponenter ger maximal verkningsgrad och låg energiförbrukning. Avancerad inverterteknik och högprestanda komponenter ger maximal verkningsgrad och låg energiförbrukning. Fujitsu har kunnat öka värmeeffekten även vid låga temperaturer genom att förse LZ-modellen med större och än mer effektivare värmeväxlarytor. LZ-modellens utomhusdel har extremt låg ljudnivå och inomhusdelen har en kraftig fläkt som sprider värmen över ett stort område.

Kompakt design för alla innemiljöer
Innedel mäter endast 295 x 940 mm, vilket gör den mycket lättplacerad i alla typer av innemiljöer. Det gör den också mycket
lämplig som utbytespump för äldre och defekta värmepumpar.

10 års kompressorgaranti
Den nya LZ-modellen har 10 års garanti på kompressorn, denna omfattar material- och arbetskostnad i samband med haveri eller skada som uppkommer under normalt bruk av luftvärmepumpen. På övriga ingående komponenter gäller den heltäckande 5-årsgarantin vilket innebär att både material- och arbetskostnad ersätts.


LMCBN-Fujistu

Fujitsu Slim Nordic Inverter LMCBN

Slim Nordic Inverter LMCBN är en vidareutveckling av vår storsäljare LECAN. Det är ett mycket tystgående aggregat som ger en stabil temperatur och tack vare den nya och optimerade fläkten i inomhusdelen ger denna en ännu effektivare spridning av
värmen eller kylan.

LMCBN är speciellt tillverkad för vårt nordiska klimat och har en mycket hög värmekapacitet ända ner till -30°C, samt ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostningskriterier vilket förbättrar energieffektiviteten ytterligare.
LMCBN är driftssäker och energibesparande. En säker investering som både reducerar energiförbrukningen samt förbättrar komforten.

Underhållsvärme med ett knapptryck
Rumstemperaturen kan med ett enkelt knapptryck på fjärrkontrollen ställas in till +10°C underhållsvärme.

LMCBNs innedel mäter endast 268×840 mm, vilket gör den mycket lättplacerad i alla typer av innemiljöer. Det gör den också mycket lämplig som utbytespump för äldre värmepumpar.


IMG_6906.JPGOm man inte gillar en vägghängd- eller golvmodell så kan man alltid välja en takkassett istället, fungerar precis som vanligt med skillnaden att värmen/kylan sprids jämnare, efter som takkassetten har fyra öppningar och sprider åt alla håll samtidigt – detta är en bild på en Fujitsu takkassett vi monterade i Braås för en tid sedan…


Fujitsu Nordic Premium Golv LVCN

Fujitsus golvmodell är en mycket tystgående och energieffektiv värmepump med smidig och elegant design som gör den lättplacerad i hemmet eller på kontoret. Golvmodellens lågt placerade inomhusdel ger en skön värmespridning i hela rummet och den förbättrar din inomhusmiljö högst väsentligt tack vare sitt antiallergena enzymfilter som fångar upp kvalster, damm, pollen och andra partiklar. LVCN har en unik Norden-anpassning som utvecklat värmefunktionen och den har mycket hög värmekapacitet, ända ner till -30°C.

Fujitsus golvmodell LVCN är byggd för vårt nordiska klimat och kan monteras under ett fönster, där den ersätter din gamla olönsamma elradiator. På så vis spar du pengar på din uppvärmning och får ett behagligare inomhusklimat. Denna golvmodell med inverterfunktion ger dig behaglig värme på vintern och svalkande kyla på sommaren. Den har också en rad smarta funktioner som både gör den enklare att använda och mer effektiv när det gäller energibesparing och inomhusmiljö.

Fujitsu-golv.jpg

Vad innebär en golvmodell?

Golvmonterad betyder inte att man monterar den på golvet utan att den monteras nere vid golvet. Man kan exempelvis byta ut ett elelement mot en golvmonterad värmepump, då de upptar ungefär lika stor yta.

Värme ner till -30°C

Fujitsu har lagt ner mycket arbete på att anpassa LVCN till vårt nordiska klimat. Fujitsu LVCN har hög värmekapacitet, ända ner till -30°C! Den använder inverter-teknik, som ger bättre effektivitet och besparing.

 

Fujitsu LVCN golv

Få koll på uppvärmningen med mobilen

Du kan styra din Fujitsu med AirPatrol och din mobil, antingen via SMS eller WIFI. På så vis har du alltid kontroll på uppvärmningen, var du än befinner dig. Du kan ändra inställningar, men blir också varnad om något inte står rätt till med uppvärmningen. Bättre sommarstugevakt får man leta efter!

Skydd till Fujitsu luftvärmepump

Skydda din värmepump lite extra med ett värmepumpstak eller värmepumpsskydd. Ett värmepumpsskydd säkerställer att värmepumpen håller längre och bibehåller en hög prestanda och effekt.

Fujitsu_cert

Köp Fujitsu med 5 års garanti

Om du köper din Fujitsu hos en certifierad Fujitsu-återförsäljare, får du hela 5 års garanti på din värmepump. Det enda kravet är att den måste installeras av en certiferad installatör – emenko AB är certifierad Fujitsuinstallatör.

Förläng garantin upp till 14 år med trygghetsförsäkringen

En värmepump från Fujitsu är en investering du gör för att minska uppvärmningskostnaderna och att öka inomhuskomforten. Vill du försäkra dig om ett tryggt och bekymmerfritt ägande under många år, kan FG-nordic (Fujitsu i Sverige)  i samarbete med Arctic erbjuda dig en mycket förmånlig tilläggsförsäkring som omfattar alla skador på värmepumpen upp till 14 år – klicka på bilden för mer info.

14_year-bild


 


Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt besök bokningsformuläret nedan, via e-post: info@emenko.se eller ring oss på telefon 0471-74 70 01

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Installationsort (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Kommentarer inaktiverade.