Om emenko AB

emenko AB säljer, installerar och utför service på värmepumpar, kylanläggningar och solceller i södra Sverige. Vi jobbar frekvent i hela regionen – Kalmar (Öland), Blekinge och Kronobergs län. Vi strävar efter att vara regionens främsta företag gällande energismart, prisvärd uppvärmning. Detta gör vi med hjälp av kvalitetsprodukter, generösa garantier och hög servicenivå.

Dessutom kan vi som mindre företag vara mer flexibla och har tid att hitta den bästa lösningen för kunden, inte bara den enklaste på rutin. Vi gillar ny teknik och tittar hela tiden på ny forskning och utveckling. Vi vill ligga i framkant vad det gäller produkter, men det måste givetvis vara stabila, trygga lösningar. Vi brinner för uppvärmning, ny teknik och exceptionell kundvård. Givetvis utgår vi från vår egen och våra leverantörers erfarenhet.

Vi tillhandahåller helhetslösningar och har en ambition att ha långa kundrelationer. Vi jobbar mot både företag och privatpersoner.

Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt besök – klicka här eller på vår kontakta oss sida – klicka här, så vi kan se på vilket sätt vi kan hjälpa just Er att spara energi!

Vi erbjuder även olika finansieringsalternativ i samarbete med:
index

Vi följer SVEP & skatteverkets rekommendation gällande schablon gällande ROT-avdrag:

rotlogo