Tjänster

emenko AB tillhanda håller utöver produkter och rena värmepumps-installationer en del andra tjänster.

Det är inte sällan man står inför olika situationer vid en renovering, installation eller uppgradering. Många gånger har man bestämt sig för att göra jobbet själv, det ser ju så enkelt ut på tv, när ”Äntligen hemma” eller ”Arga snickaren” eller ”Bygglov” renoverar, byter ut saker och snyggar till. Fort går det också, oftast inte mer än en timme minus reklaminslagen. Så hur svårt kan det vara?

Vi på emenko vet att det kan vara otroligt komplicerat, arbetsintensivt och rent av farligt att göra vissa saker själv. Vi erbjuder därför diverse hjälp med att till exempel konvertera till vattenburet-system eller riva ut ett gammal vattenburet-system, montera radiatorer (element), lägga vattenburen golvvärme, riva pannor, ack-tankar och oljetankar. Sanera asbest. Har ni kört fast? Låt oss hjälpa er vidare, eller låt oss ta jobbet direkt så blir det oftast enklast och billigast från början.

Dessutom utför vi service på era befintliga system, vi servar alla på marknaden förekommande produkter och varumärken inom de kategorier som vi själva tillhandahåller, det vill säga i första hand Luft/luftvärmepumpar, Luft/vattenvärmepumpar och Bergvärmepumpar. Vi servar även kylmaskiner och kylanläggningar i butik och restauranger. Service är otroligt viktigt för att upprätthålla produktens livslängd och prestanda.

Energioptimering – inte sällan är det inte fel på den befintliga utrustningen, den behöver bara servas och justeras, ibland behöver någon enstaka komponent bytas ut – allt detta tar vi reda på vid en energianlalys/optimering.

Välj kategori av tjänst här: